Trucks
Trucks

HAMBURGER TRUCK TE HUUR?

Onze foodtrucks zijn overal in het land te vinden. In twee stoere Mercedes Ambulances geven wij een nieuwe betekenis aan het woord 'Snack'. Wij zijn geen doorsnee hamburger truck. De Where's the Beef? Foodtruck valt op door doordacht design. Strak en stoer, maar ook vriendelijk. Net als het personeel dat je graag adviseert en helpt. Kortom, een ware eyecatcher op jouw feest.

Foodtruck Hygiene en voedselkwaliteit zijn twee belangrijke aspecten waar je op moet letten als je een food truck boekt. Bij Where's the Beef? hebben we voedsel-veilig-werken volgens de nieuwste normen hoog in het vaandel staan. Wij hebben veel tijd en moeite gestoken in het professioneel ombouwen van onze mobiele keuken. Al ons apparatuur is gekeurd volgens de laatste standaarden. Zodoende hebben we meerdere HACCP-controles op festivals glansrijk doorstaan.

- Voldoet je feest aan de volgende voorwaarden? Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!
- Komen er meer dan ca 100 mensen?
- Wij hebben niet veel stroom nodig.
- Is er een honger voor vet-lekkere Vegan Burgers?
- Een kritisch publiek met hardnekkige meat-lovers is aan te raden!

Doe een aanvraag!

MB-514D
MB-514D

EX DUITSE STADSAMBULANCE 

Onze stoere Mercedes Benz 514D is een voormalig Duitse stadsambulance uit Bremen. Met veel zorg en liefde hebben wij deze truck professioneel omgebouwd tot een van de stoerste trucks die er in Foodtruckland te vinden zijn.

Wij bakken op eigen gas en kunnen daarom volstaan met een bescheiden stroomvoorziening van 1x 220V/16A. Met water zijn wij self supporting. Wij hebben vers stromend water aan boord. Een kraan in de buurt is altijd welkom.

Bouwjaar 2002
Brandstof Diesel
Stroombehoefte 1x 220V/16A
Water self supporting, stromend water aan boord.
Afmetingen 6150L x 2150B x 2850H mm

MB-609D
MB-609D

EX DUITSE LEGERAMBULANCE

Deze stoere Mercedes Benz 609D ex Duitse legerambulance uit 1988 lenen wij af en toe van onze zusterbedrijf, DailyDog. Deze stickeren wij om tot Where's the Beef?.

VEgan Burgers en Frites

Dankzij de superkrachtige hoogrendements friteuse in deze truck hebben wij de mogelijkheid grote hoeveelheden frites razendsnel af te bakken.

Wij bakken en frituren op eigen gas en kunnen daarom volstaan met een bescheiden stroomvoorziening van 2x 220V/16A. Met water zijn wij self supporting. Wij hebben vers stromend water aan boord. Een kraan in de buurt is altijd welkom.

Bouwjaar 1988
Brandstof Diesel
Water self supporting, stromend water aan boord.
Afmetingen 5400L x 2150B x 3100H mm groot
Stroombehoefte 1x 380V/16A of 2x 220V/16A

DON'T BELIEVE US, believe them.

Deze klanten gingen u voor.

VOLG ONS #WHERESTHEBEEF_BURGERS 

2023 | ZENO