Gewoon lekker

Vegan Foodtruck op het werk?

Bij "Where's the Beef?" is de vraag naar vlees allang verleden tijd. Wij bieden nu de beste 100% Vegan, Beef-less Burgers die je laten watertanden. Op festivals, evenementen en bedrijfsfeesten hebben wij de honger weten te stillen bij ontelbare enthousiaste fans. They all come back for more! Nee echt, we worden veelvuldig teruggevraagd bij tevreden klanten.

Wij weten dat snacken een van de grootste 'pleasures of life' is. Waarom zouden we niet kunnen genieten van de volle smaak van 100% Plant-Based Food? We hechten waarde aan dierenwelzijn en geloven dat plantaardig voedsel bijdraagt aan een schonere, betere en duurzamere wereld. Tegelijkertijd bieden de voortdurende ontwikkelingen in de culinaire wereld zoveel nieuwe mogelijkheden, technieken en producten dat je nu echt met 'pleasure' kunt snacken zonder je 'guilty' te voelen, vooral met onze 100% Vegan Burgers.

#BigFatJuicy Vegan Hamburgers

Onze burgers zijn juist 'onveganistisch' stoer en voldoen zeker aan de #BigFatJuicy status. Ze vormen de perfecte aanvulling op het groeiende aanbod van veganistische en vegetarische opties. Al onze sauzen zijn homemade. De meeste ingredienten worden door ons zelf gemaakt. Want ook hier geldt het motto, "Run Fast - Snack Slow". Dit motto hebben we geleend van onze andere stoere foodtruck, DailyDog, met de beste Gourmet Hot Dogs en de knapperigste Bio Frites.

Het is niet alleen goed voor de persoonlijke gezondheid om minder vlees te eten, maar ook voor het welzijn van dieren en het milieu. Foodtruck Where's the Beef? wil een schonere, betere en duurzamere wereld ondersteunen door het serveren van 100% plantaardige voeding.

Veganistische Foodtruck reserveren?

Wil je een toffe festival foodtruck reserveren en je bent op zoek naar de perfecte Vegan Burger Foodtruck, dan hoef je niet verder te zoeken. Ons aanbod sluit precies aan op je zoektocht naar een veganistische Foodtruck die niet alleen smaakvol, maar ook gezond en duurzaam is. Zoek je een Vegan Hamburger Foodtruck op je werk of feest? Twijfel niet en check een datum of Where's the Beef? op je volgende evenement of feestje kan komen en laat jezelf en je gasten genieten van de beste vegan burgers.

Boek Ons!

DON'T BELIEVE US, believe them.

Deze klanten gingen u voor.

VOLG ONS #WHERESTHEBEEF_BURGERS 

2023 | ZENO