Stuff your face

Vegan Burger catering

Ontdek onze festivalfavo's! Zelfs meat-lovers zijn dol op onze Vegan Burgers en smaakvolle vegan opties. Laat je verrassen en ontdek zelf waarom wij de talk of the town zijn in festivalgastronomie! Wij wisselen graag met je van gedachten wat de beste invulling is voor jou feest!

Neem contact op!

The Burgler
The Burgler

Festival favorite

Our 'Classic Burger' - The Burgler - is de festival favorite met een charcoal- of roze bun (gekleurd met rode bietenpoeder), meatless burger, vegan mayonaise, The Holy Trinity, sla, tomaat en pickles, en gecarameliseerde uien. Een echte banger, perfect gebalanceerd voor een hoogwaardige, Plant-Based experience.

Shredd'd
Chick'n
Shredd'd
Chick'n

Mild & Spicy

The Shredd'd Chick'n, een van onze favo's, op een charcoal- of groene bun (gekleurd met Spirulina), met meatless chick'n, vegan mayo, knapperige ijsbergsla, zoetzure komkommers, pittige sriracha mayonaise, en zwarte sesamzaadjes lekker voor the looks. Een perfecte balans van texturen en smaken voor een onvergetelijke festival craving.

Sloppy You!
Sloppy You!

Get Dirty!

Inderdaad, probeer je vingers maar eens schoon te houden... Geïnspireerd op de Amerikaanse Sloppy Joe, een burgerbroodje met een pittige gehaktsaus, bestaat onze variant uit een houtskool- of groene bun, vegan mayo, baby spinazie, vegan Sloppy Joe saus, pea puree, zoetzure uien en crispy kiemen. Een soyavrije burger en een smaakvolle explosie in elke hap. Onze uitnodiging om je vingers vrolijk vies te maken in deze tasty chaos van de klassieker.

Feeling Hungry?

Wil je samen sparren wat voor jou de smakelijkste invulling is voor jouw feest? Neem gerust contact op. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn je wensen?

DON'T BELIEVE US, believe them.

Deze klanten gingen u voor.

VOLG ONS #WHERESTHEBEEF_BURGERS 

2023 | ZENO